Betaalmogelijkheden

iDeal:

IDeal is de gemakkelijkste manier van betalen op internet, Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Voor iDeal heb je geen speciale software nodig en het is altijd volledig gratis.

Met iDeal kan je internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bung, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Creditcard

Als je betaald met een creditcard wordt het bedrag pas aan het eind van de maand afgeschreven.

Bancontact

Bancontact is de iDeal van België, tot 2016 was het bekend als Bancontact/Mister cash. Het is een snelle en veilige manier van online betalen.

SOFORT Banking

SOFORT banking werkt bijna hetzelfde als iDeal en is erg populair in Duitsland. Het is alleen beschikbaar om te betalen met SOFORT voor klanten met een rekening uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italië, Spanje, België en Nederland.

Paypal

Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Direct bankoverschrijving

Betaal direct van uw bankrekening. Gebruik uw bestelnummer als referentie voor de betaling. Uw bestelling word verzonden zodra het geld is ontvangen. Klik op bestelling en u ontvangt een mail met de benodigde informatie om de overschrijving uit te voeren.